HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

17 Aralık 2014 Çarşamba

ÇETKODER'DEN PLASTİK ÜRÜNLER KANSOROJEN YAYIYOR UYARISI

17.ARALIK.2014   -   BASIN BÜLTENİ


ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA 

DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, tüm tüketici vatandaşlara PLASTİK ÜRÜNLER, NAYLON POŞET, PLASTİK ÇATAL- BIÇAK- BARDAK- TABAK uyarısı yaptı.

PLASTİK ÜRÜNLER KANSOROJEN YAYIYOR

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Ülkemizde son zamanlarda artan değişik kanser vakalarına dikkat ediniz. Yaşamımıza dahil olan her tür mal ve malzemeyi iyi kontrol edin, tetkik edin. Sadece yediğiniz içtiğiniz gıda maddelerine, giydiğiniz ayakkabı ve kılık kıyafete değil,  yaşamın her alanında sağlıklı ortama bakın. Araştırın, soruşturun. Özellikle Plastik ürünler KANSOROJEN yayıyor. Yıllardır atık malzemelerden geri dönüşüm ile yapılan siyah kara poşetten vazgeçilmesini söyledik. Bunda az da olsa başarılı olduk. Pazarlarda artık çok sayıda kullanılmıyor. Halk da buna dikkat ediyor. Ama yine varlar. Oysa Tüm plastik malzemelerde kimyasal bileşimler var. Buda halkın sağlığını bozuyor. Özellikle plastik bardak, çatal, kaşık, bıçak, tabak kullanımı halkın sağlığını tehdit ediyor. Özellikle sıcak yemek ve içeceklerde plastik ürünlerin kullanılmaması gerekir. Halkımız genel sağlığı için buna özen göstermeli ” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek :  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız: http://cetkoder.blogspot.com.tr/
Değerli insanlar, Face deki gurubumuzun üye sayısı yüksek olduğu için otomatik olarak kendiliğinden GİZLİi ayara geçmiştir. Bu nedenle üye olmayan göremiyor. Ricamız, grubumuzdan sürekli ve anında bilgi almak istiyorsanız, Genel Başkanımız adına açmış olduğumuz face sayfasına bir arkadaşlık isteği gönderin. https://www.facebook.com/mustafa.goktas.718  sizi kabul edilip, gruba SİZİ aldıktan sonra, isterseniz tekraren arkadaşlık isteğinizi sileriz, başka türlü gruba kayıt edemiyoruz, ayarını da değiştiremiyoruz. O yüzden de göremiyorsunuz. Üzgünüz.
GENEL BAŞKAN: MUSTAFA GÖKTAŞ:  GSM: 0.532. 282 29 91
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.

ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder