HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

2 Mart 2015 Pazartesi

ÇETKODER OLARAK, BÜYÜK İNSAN, SAYGIDEĞER YAZARIMIZ YAŞAR KEMAL'İN ARDINDAN ANMA VE AÇIKLAMAMIZ

02. MART. 2015   -  BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ  (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Türk Edebiyat Dünyasının duayen ismi Yaşar Kemal’in ölümünde duyduğu üzüntü ve duygularını dile getirdi./ Saygı ile.


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Bu ülkede doğmuş büyümüş ve yaşamış olan ender insanlardan biri idi. Ülkenin sorunlarını, dertlerini, insanlarımızın kaygılarını, sıkıntılarını, acılarını, özlemlerini, sevgilerini içinde yaşayan ve bunu yazdığı romanlarla, hikâyelerle, destanlarla ortaya koyan ve dünyaya tanıtan efsane bir insandı. Üzüntümüz ve acımız büyüktür. Onun çok zor yaşam şartlarında dünyaya gelmesi ve hayatı boyunca insanlığın hayrına, toplumun yararına, dünya barışına katkı sunma çabası, takdire şayandır. O hem ülke barışı, hem dünya barışı adına büyük bir barış elçisidir. Toplumsal barış, toplumsal kalkınma, toplumsal mutabakat adına büyük hizmetler sunmuş bir büyük insanı kaybettik. O Dünyanın sayılı yazarlarından biridir. Milletimizin gururudur. Onurudur. Onu her zaman rahmetle, minnetle anacağız. Bugün merhumun cenaze törenine ülkemiz geneli gönüllülerimizin yoğun olduğu 69 ilden bir temsilci arkadaşlarımızla katılım yapacağız. Ruhu şad olsun. Mekânı cennet olsun. Türkiye insanının ve dünya yazarlarının başı sağ olsun, Başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin” dedi.


NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek :  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…

ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/

GENEL BAŞKAN: MUSTAFA GÖKTAŞ:  GSM: 0.536. 962 85 78

Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06

Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.

ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.


FOTO İÇİN: BLOĞ  SAYFAMIZA BAKIN ÇEŞİTLİ FOTOLOR MEVCUTTUR.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder