HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

13 Mart 2015 Cuma

ÇETKODER’DEN EMEKLİYİ NE ZAMAN YEMEKLİ HALE GETİRECEKSİNİZ AÇIKLAMASI..

13. MART. 2015   -  BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA

DERNEĞİ  (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Emekliyi ne zaman yemekli hale getireceksiniz açıklama ve talebi ./ Saygı ile.

EMEKLİ YEMEKLİ HALE NE ZAMAN GELECEK

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Türkiye de EMEKLİ insanlarımızın hali belli. Varlık ve yoklukları herkesin malumu. Aldıkları üç kuruş para ile geçinmek bir kenara, yaşamak için çırpınıyorlar. Yaşamsal sorunları çığ gibi artarak büyüyor. Artık evlerindeki tencere kaynamıyor. Bu insanların evlerindeki tencerede AŞ değil, TAŞ kaynıyor. Bu taş, yokluk ve yoksulluk içeren çile taşı. Bu tencerede ne zaman yeniden Aş, yani yemek kaynayacak” dedi.

EMEKLİNİN HALİNİ NE ZAMAN GÖRECEKSİNİZ

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “tüm ileri ülkelerde emekli insanlar uygarca insanca yaşayacak bir geliri elde ederken, bizde acınacak haldeler. Çoğu geçimini temin etmek için ek iş yapmak zorunda kalıyor. Ek iş yapandan yüzde 15 kesinti yapılmakta. Çalışmasa aç. Zaten çoğu Belediyeler ile değişik kurum kuruluşlardan yardım almak zorunda kalıyorlar. Emeklinin onurunu, gururunu düşünen yok mu? Neden AB ülkelerinde emekliler yurt içi ve dışı gezilere yönelirken, bizde halen çalışmak zorunda bırakılıyorlar. Neden Aldıkları aylıklarda düzeltme yoluna gidilmiyor. 800- 1100 lira arasında aylık alan bir emekli nasıl geçinsin? Ev kirası, elektrik, su, doğalgaz, telefon, toplu taşıma derken bir sonraki aya borç batakla giriyor. Yeter artık. Emeklinin insan olduğunu unutanlar artık insan olduğunu hatırlasınlar. Aylık ücretlerde İyileştirmeye gitsinler ” dedi.


NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek :  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…

ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/

Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06

Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.

ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.



FOTO İÇİN: BLOĞ  SAYFAMIZA BAKIN ÇEŞİTLİ FOTOLOR MEVCUTTUR.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder