HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

11 Mart 2015 Çarşamba

Genel seçimler ile ilgili yapılacak çalışmalar için adaylar ve partilileri uyarımız

11. MART. 2015   -  BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ  (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Genel seçimler ile ilgili yapılacak çalışmalar için adayları ve partileri uyardı./ Saygı ile.


İLKEL USULLERDEN VAZGEÇSİNLER
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Ülkemizde önümüzdeki günler bir genel seçim var. Her zaman olduğu gibi ilgisiz ve alakasız bir şekilde seçim propagandası yapanlar, çevreye, doğaya zarar verdiği gibi görüntü kirliliğine ve gürültü kirliliğine de sebebiyet veriyorlar. Artık günümüzde teknoloji üst düzeye çıktı. Yapılacak çalışmalar daha medeni ve uygarca olması gerekirken, halen ilkel usuller ile yaşadığımız kentleri acımasızca kirletenler var” dedi

GÖRDÜKLERİ HER BOŞ ALANA AFİŞ ASIYORLAR
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “özellikle Kamu mallarına, özel mülkiyet olan apartman duvar ve girişlerine, elektrik trafolarına, ptt trafo ve yollardaki santrallerine, yol ortasındaki çiçekliklere, kaldırımlardaki duraklara, boş dükkân ve kapalı mekânların yüzlerine, ev ve iş yeri balkonlarına, Ağaçların dallarına, Dağdaki taşa, kaya parçasına, boş alana afiş, broşür, ilan yapıştırıp asıyorlar. Zarar veriyorlar. Halbuki bunlar için ayrılmış alanlar var. Bu tür görüntüler çevreye, doğaya zarar verdiği gibi berbat bir görüntü kirliliği oluşturuyor. Bunun önlenmesi ve yapılacak çalışmaların daha uygar ve medeni bir şekilde yapılması için ilgililerin uyarılması gerekir” dedi.

SES CİHAZLARI İLE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ YAPMASINLAR
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş , “ayrıca yapılacak seçim çalışmalarında propagandalar yapılırken sesli aletlerin kullanılması, Hoparlör ve ses araçları ile dizayn edilmiş araçların aşırı müzik, yüksek sesle yayın yapmasının engellenmesi gerekir. Bu gürültü kirliliğine yol açan vaziyetin insan sağlığını olumsuz etkilediğini, duyma sorunu yaşattığını bilmeleri gerekir. Bu doğrultuda da ayrıca tedbir alınmasını ilgililerden talep ediyoruz” dedi.

ARAÇ GİYDİRMELER VE PLAKA KAPATMALARA DİKKAT
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Seçim çalışmaları başlarken, adayların araç giydirdiklerini, bu arada plakalarını kapattıkları görülüyor. Araç giydirmek kurala tabi... Yasal kurallar uygulanmalı, aşırı kirlilik önlenmelidir. Ayrıca plaka kapatmak sakıncalıdır. Güvenlik açısından olduğu kadar, hacizli, icralı, aranan bir araç olabilir plakası kapatılarak kullanılabilir. Bunların da önlenmesi gerekir” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek :  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…

ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/

Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06

Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.

ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

FOTO İÇİN: BLOĞ  SAYFAMIZA BAKIN ÇEŞİTLİ FOTOLOR MEVCUTTUR.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder