HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

7 Haziran 2016 Salı

ÇETKODER: İstanbul Vezneciler'de, meydana gelen bombalı saldırıyı kınıyoruz...

07 HAZİRAN 2016 GÜNLÜ BASIN AÇIKLAMASI (BÜLTENDİR)

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi, İstanbul Vezneciler'de, Çevik Kuvvet ekiplerinin geçişi sırasında bombalı araçla saldırı sonrası olayı kınadı ve açıklama yaptı.

“Yaşam hakkı en kutsal haktır”

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş  “aziz Mübarek bir ayı idrak ettiğimiz günlerde böylesine elem ve keder verici olayların yaşanması bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu kadar, huzura, barışa, mutluluğa ihtiyacı var. Bu ülke doğusu batısı güneyi kuzeyi ile bir bütün olup üzerinde yaşayan renk din dil ırk ve mezhebi ne olursa olsun hepimizindir. Bu devlet milleti ile vardır. Millet, ayırım yapmadan hepimiziz. Millet olarak el ele verip, bu tür acı verici üzücü olayların tekerrür etmemesi için daha duyarlı olmalı, sağduyulu davranmalıyız. Bu bağlamda Devletimizin güvenlik güçlerine ve devletimizin ilgili yetkililerine yardımcı ve yararlı olmak her vatandaşımızın asli görevidir. Kimse huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmamalıdır. Fırsat verilmemelidir. Bu duygu ve düşünceler ile bu menfur ve çirkin saldırıyı yapanları şiddetle kınıyorum. Çünkü Yaşam hakkı en kutsal haktır. Bu saldırıda yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’dan rahmet diliyorum. Yakınları ve aileleri başta olmak üzere tüm milletimize sabır diliyorum. Şu aziz mübarek günlerde Yüce Allah başka acılar vermesin diyorum” dedi.


NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
Dernek:  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin 
yer aldığı Facebook Grubumuz:https://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder

FOTO İÇİN: BLOĞ SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.


ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder