HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

4 Temmuz 2016 Pazartesi

ÇETKODER'İN RAMAZAN BAYRAMI AÇIKLAMA VE UYARISI

04 TEMMUZ 2016 GÜNLÜ BASIN AÇIKLAMASI (BÜLTENDİR)

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi, Ramazan Bayramı öncesi Tüketicileri hem uyardı, hem bayram kutladı.

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş  "Değerli insanlar Bir Mübarek Ramazan ayını daha idrak ettik ve şu anda 9 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatilini geçirmek üzere yollara koyulduk. Allah hiç kimseye acı keder vermesin. Ancak, Gerek yollarda trafikte özel araç ile seyir edenler, gerekse toplu taşıma araçlarını kullananların çok dikkatli ve özenli hareket etmeleri yaşamsal önem taşımaktadır. Aşırı süratten kaçının. Şehir içlerinde kent merkezlerinde gereksiz korna çalmaktan kaçının. Mutlaka farlarınız gece gündüz demeden yanık olsun. Yola çıkmadan araçlarınızda klima kontrolü, yağ, su, lastik gibi genel kontrollerinizi yaptırın. 1 aylık oruç rehavetinden sonra birden bire aşırı yemek yeme olayına kendinizi kaptırmayın. Düzenli ve dikkatli beslenin. Öte yandan elinizde bulunan kredi kartları ile ilgili ilgisiz alış veriş yaparak kendi geleceğinizi ipotek altına aldırmayın. Bayram sonucu eve dönüşleriniz için şimdiden bilet ve yolculuk safhanızı gözden geçirin. Tatile çıkarken evde yaşlılarınızı yalnız bırakmayın. Yine tatile çıkarken ev ve iş yerlerinizde güvenlik önlemlerinizi alın. Mümkün ise ev ve iş yerlerinizde çok basit harcamalar ile güvenlik kamera düzenekleri kurun. Musluklarınızı açık bırakmayın. Elektrikli aletlerinizi prizden çekin. Evcil hayvanlarınızı ya yanınızda götürün, ya uygun bir ortamda barınmalarını temin edin. Evde kesinlikle yalnız bırakmayın. Sokakta yaşayan evcil hayvanlar için evinizin ve kapınızın önüne su ve mümkün ise yem kapları bırakarak onların yaşamlarının da kolaylaşmasını sağlayın. Bu duygu ve düşünceler ile insanlarımızın bayramını kutlar, barış- huzur- mutluluk getirmesini temenni ederim” dedi.





NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
Dernek:  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin 
yer aldığı Facebook Grubumuz:https://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder

FOTO İÇİN: BLOĞ SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.



ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder