HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

21 Temmuz 2016 Perşembe

MEYDANLARDA DEMOKRASİ NÖBETİMİZ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMAMIZDIR

21 TEMMUZ 2016 GÜNLÜ BASIN AÇIKLAMASI (BÜLTENDİR)

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi, 15 Temmuz gecesi ve sonrası gelişen olaylar ile ilgili üyelerini, gönüllülerini ve halkı DEMOKRASİ NÖBETİNE çağırdı.

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Değerli insanlarımız, 15 Temmuz günü Demokrasimiz ve tarih açısından kara bir leke olarak anılacaktır. Bunun yanı sıra aziz milletimizin, o gün,  renk, din, dil, ırk, ayrımı yapmadan meydanlara inmesi ve tankların altına yatması, önlerine çıkması, üzerine çıkması, gövdelerini kurşunlara siper etmeleri ne denli asil ve şerefli bir millet olduğumuzun göstergesidir. Büyük bir acı yaşadık. Kayıplarımız var. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılara Acil şifa diliyorum. Yüce Allah Devletimizi, Milletimizi korusun her daim var etsin. ÇETKODER çatısı olarak ilk günden bu yana tavrımız belli, DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ. Meydanlardayız. Demokrasi nöbetimiz devam ediyor. Milletimizin bölünmez bütünlüğü, devletimizin birliği ve dirliği, ay yıldızlı bayrağımızın tekliği, BARIŞ- HUZUR- MUTLULUK- KARDEŞLİK adına mensuplarımız, bize gönül vermiş olanlar, sağduyulu halkımızı, DEMOKRASİ NÖBETİ için bulundukları il ve ilçelerde devletin belirlediği resmi alanlara elinde Türk bayrağı ile gelmelerini, siyasi parti ayrımı ve düşüncesi yapmadan, “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşaşın Demokrasi” diyerek destek vermelerini istiyorum.  Meydanlarda hiçbir aşırılığa geçit verilmesin. Sert dil, kırıcı, incitici, ayrıştırıcı konuşma, olmasın. Birleştiren, bütünleştiren, sevgi, saygı, merhamet, vicdan dili ile hep birlikte el ele olalım.” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
Dernek:  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin 
yer aldığı Facebook Grubumuz:https://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder
FOTO İÇİN: BLOĞ SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.

ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder