HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

7 Aralık 2016 Çarşamba

ÇETKODER DÖVİZİNİ BOZDUR ÇAĞRISINA DESTEK VERDİ

07 ARALIK 2016 GÜNLÜ
BASIN AÇIKLAMASI (BÜLTENDİR)
ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi, “Ben milletime şunu hatırlatıyorum. Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına, TL’ye dönüştürsün. TL, altın değer kazansın. Ne gerek var dövize değer kazandıracağız. Bu adımı attığımız sürece birilerinin oyunu bozulacaktır” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek verdi.


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, 

“Bir tüketici kuruluşu olarak her zaman yerli malından yana olduk, yerli ve milli olan her şeye destek verdik. Ülkemizin ve devletimizin yararına olacak her işte öncü olduk. Dün ne diyor isek bu gün aynını söylüyoruz. 2006 – 2007- 2008- 2009- 2010- 2011- 2012- 2013- 2014- 2015’de ne dedikse ve ne yaptıksa, bugün yine aynı çizgideyiz ve milli ve yerli her işin yanındayız. Milli ve manevi değerlerimize bağlıyız. Ülkemizin ve devletimizin çıkarları hepimizin çıkarlarından öndedir. Tüketicilerimiz Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak versinler. Ellerindeki dövizi bozdurup altın alsınlar. Ülkemize ve devletimize karşı oynanan oyunları ve kurulan tuzakları hep birlikte el birliği ile bozalım. Bugün itibari ile 81 ilin 69’un da temsilcisi ve gönüllüsü olan bir kuruluş olarak tüm tüketicilerimizi sağduyulu davranmaya, ellerindeki dövizi bozdurmaya ve ekonomiye katkı sağlamaları hususunda çağrıda bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın çağrısı doğrudur. Sonuna kadar destekçisiyiz” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com  adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
Dernek:  0.535.475 70 06 numaralı dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı: 0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin yer aldığı Facebook Grubumuzhttps://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder
FOTO İÇİN: BLOG SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.

ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder