HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

5 Ocak 2015 Pazartesi

05. OCAK. 2015 - BASIN BÜLTENİ - ÇETKODER'İN Kayıp Kaçak Bedeli, TRT payı gibi haksız hukuksuz alınan kesintiler ile ilgili açıklamasıdır.

05. OCAK. 2015   -  BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı İktisatçı Mustafa Göktaş, Son günlerde gündeme gelen Kayıp Kaçak Bedeli, TRT payı gibi haksız hukuksuz alınan kesintiler için açıklamada bulundu. /  Saygı ile.


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Bildiğiniz üzere yıllardır elektrik faturalarımızda sadece Kayıp Kaçak bedeli değil, aynı zamanda TRT payı da alınmaktadır. Her iki hususta da mahkeme kararları ortada iken, toplumdaki genel kanaatinde bu işin haksız ve hukuksuz olduğu yönünde olmasına rağmen, adaletsiz ve hakkaniyetsiz bu uygulama bir türlü son bulmamaktadır. Tüketici olan vatandaşa git dava aç sende kazan gel paranı al demek, adil devlete, sosyal devlete, hukuk devletine yakışmaz. Bu işin köklü çözümü, TBMM den çıkacak olan minicik bir yasal düzenlemeden geçer. Mahkeme kararlarını önlerine alıp, Kayıp Kaçak bedeline son verecekler. Ayrıca serbest piyasa ekonomisi dediğimiz ortamda trilyonların aktığı sektörde TRT’nin sırtımızdan inmesini de sağlayacaklar. Artık günümüz, TV düzeninin olmadığı ve tek ekran olduğu dönem değil. Günümüzde sayısız TV ekranı var. Ve Halkın tercihleri değişti. Her alanda küçülen ve özelleşen devlet, neden TRT gibi bir çatıda ısrar ve inatla bizim sırtımızda bunu anlamak mümkün değil. Faturalarda TRT payı adı altında ödemeler yaparak bu kurumu ayakta tutmak zorunda mıyız?! Millet geçim derdinde, ayakta durma derdinde, birde böylesine kurum ve kuruluşları ayakta tutmak için sırtımıza biniyorlar. TRT payının da kalkması gerekir ve biz gerek Kayıp Kaçak bedeli, Gereksi TRT payı için yasal düzenleme yapılarak kaldırılmasını Tüm vatandaşlar ve tüketicilerimiz adına ilgililerden talep ediyoruz ” dedi.




NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek :  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız: http://cetkoder.blogspot.com.tr/
Değerli insanlar, Face deki gurubumuzun üye sayısı yüksek olduğu için otomatik olarak kendiliğinden GİZLİi ayara geçmiştir. Bu nedenle üye olmayan göremiyor. Ricamız, grubumuzdan sürekli ve anında bilgi almak istiyorsanız, Genel Başkanımız adına açmış olduğumuz face sayfasına bir arkadaşlık isteği gönderin. https://www.facebook.com/mustafa.goktas.718  sizi kabul edilip, gruba SİZİ aldıktan sonra, isterseniz tekraren arkadaşlık isteğinizi sileriz, başka türlü gruba kayıt edemiyoruz, ayarını da değiştiremiyoruz. O yüzden de göremiyorsunuz. Üzgünüz.
GENEL BAŞKAN: MUSTAFA GÖKTAŞ:  GSM: 0.532. 282 29 91
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.
ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. Saygılarımızla.

FOTO İÇİN :  BLOĞ  SAYFAMIZA BAKIN ÇEŞİTLİ FOTOLOR MEVCUTTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder