HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

6 Ocak 2015 Salı

ÇETKODER, İZTUZU PLAJINA SAHİP ÇIKAN GÖNÜLLÜ İNSANLARA DESTEK VERDİ- 06. OCAK. 2015 - BASIN BÜLTENİ

06. OCAK. 2015   -  BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı İktisatçı Mustafa Göktaş, Çevre adına çevre katliamlarının son bulması istemi ile İztuzu plajı için eylem yapanlara destek verdi./  Saygı ile.


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Değerli insanlarımız bilmeli ki, son yıllarda çevre adına, çevrecilik adına bir kısım kişi ve kuruluşlar doğayı katletmeyi acımasızca sürdürmüşlerdir. Hiç ummadığınız anda, hiç ummayacağınız kişilerin doğanın katline, çevrenin yok edilişine, eşsiz güzelliklerimizin tarumar edilişine vesile oldukları malumunuzdur. Şimdi yeni bir söylem var. Muğla’nın ortaca ilçesinde bulunan eşsiz bir tabiat güzelliğine sahip olan İZTUZU plajının nesli tükenmekte olan Caretta kaplumbağalarını koruma adı altında sözde hastane yapılacağı bahanesiyle talanı söz konusudur. Bu tamamen hayali, uyduruk proje ile aslında burası imara açılmaya çalışılmaktadır. Orada Duyarlı insanlarımız günlerdir eylem yapıyorlar. O güzel insanların bu duyarlı hareketine destek olduğumuzu, yanlarında olduğumuzu, yapılacak inşaatın karşısında durduğumuzu bilmelerini isteriz. İlgili ve yetkililere sesleniyor, en kısa sürede bu yanlış karardan dönmelerini, halkın malı olan bu alanı yine halka açarak, imarlaşmanın önüne geçilmesini istiyoruz. Doğayı kirletmekten vazgeçelim. Doğayı kendi haline bırakalım” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek :  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız: http://cetkoder.blogspot.com.tr/
Değerli insanlar, Face deki gurubumuzun üye sayısı yüksek olduğu için otomatik olarak kendiliğinden GİZLİi ayara geçmiştir. Bu nedenle üye olmayan göremiyor. Ricamız, grubumuzdan sürekli ve anında bilgi almak istiyorsanız, Genel Başkanımız adına açmış olduğumuz face sayfasına bir arkadaşlık isteği gönderin. https://www.facebook.com/mustafa.goktas.718  sizi kabul edilip, gruba SİZİ aldıktan sonra, isterseniz tekraren arkadaşlık isteğinizi sileriz, başka türlü gruba kayıt edemiyoruz, ayarını da değiştiremiyoruz. O yüzden de göremiyorsunuz. Üzgünüz.
GENEL BAŞKAN: MUSTAFA GÖKTAŞ:  GSM: 0.532. 282 29 91
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.
ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. Saygılarımızla.

FOTO İÇİN :  BLOĞ  SAYFAMIZA BAKIN ÇEŞİTLİ FOTOLOR MEVCUTTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder