HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

22 Nisan 2015 Çarşamba

ÇETKODER'İN MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİ İÇİN İLGİLİLERE VE YETKİLİLERE UYARI VE TALEBİDİR

22. NİSAN. 2015   -  BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ  (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, 2015 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİ NEDENİYLE oluşacak çevre kirliliği, görüntü ve gürültü kirliliği için partileri, ilgili ve yetkilileri uyardı. / Saygı ile.


ÇEVREYİ VE DOĞAYI KİRLETMEYİN

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “önümüzde bir seçim var. Partiler ve onların adayları çevreyi, dogayı, toplumu, yaşamı düşünmeden bir propaganda süreci yaşıyor ve yaşatıyorlar. Sözde hepsi vatana millete hizmet, insanlara hizmet için yola çıkmış, insanlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, sağlıklı ve insanca yaşamını temin etmek  için mücadele eden insanlar. Ancak yapılan propağanda çalışmaları, uygulanan reklam yöntemleri, harcanan reklam malzemeleri onların gerçek yüzünü ortaya koyuyor. Ortaya çıkanların çoğunun, yapmış olduğu reklam çalışmaları, propağanda süreçleri, gerçekte, bencil, iki yüzlü, riyakar, vurdumduymaz, kendinden başkasına yaşama hakkı tanımayan, çıkarcı, fırsatçı, ben bilirimci, çevreye, doğaya, yaşama saygısız, aman ne olacak zihniyetli olduklarını görüyoruz. Böyle şey olmaz. Böyle davranış biçimi, aydın, kendini bilen, topluma yön vermeye çalışan insanlara yakışmaz ” dedi.

KAMU MALLARINA, TOPLUMUN ORTAK KULLANDIĞI MEKANLARA ZARAR VERMEYİN

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Hadi, bilbordları, megabordları, raketleri anladık. Duvarlara, kamu mallarına, apartman boşluklarına, yollara sokaklara, caddelere, elektrik direklerine, ağaçların dallarına, binaların üzerlerine, ptt kutularına, yolda sokakta bulunan telefon bağlantı ankesörlerine, trafik yönlendirme levhalarına, bahçe çitlerine, tel örgülere, boş buldukları her alana afiş asmak, ilan yapıştırmak, flama asmak, bayrak asmak, naylon poşet asmak neyin nesi. Ayrıca araç giydirip plakasını kapatmak, ses cihazlarını çok yüksek sesle ayarlayıp milleti zıvanadan çıkarmak doğru bir davranış değil. Yürürlükte kanunlar var, uygulayan yok. Aday olmak, seçilmek onların hakkı ise, bu hakkı kullanırken bizleri rahatsız etmeye, doğayı ve çevreyi kirletmeye, gürültü ve görüntü kirliliği yaşatarak sağlığımızla oynamaya hakları yok. Hem böyle çirkince bir çalışma yapacaksınız, sonrada kalkıp oy isteyip hizmete talip olduğunuzu söyleyeceksiniz. İnandırıcı olmuyorsunuz” dedi.

ÇAĞDAŞ OLUN TEKNOLOJİNİN  İMKANLARINDAN FAYDALANIN

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “ Siyasi partilerin hepsine ve tüm adaylara daha sessiz, çevre kirliliği yaratmayan, gürültü ve görüntü kirliliğine yol açmayan, insan hayatına ve yaşamına daha duyarlı olmalarını, teknolojik imkanlardan, gelişmiş çağa uygun reklam çalışmalarından yararlanmalarını, sosyal medya, sanal medya, basın ve yayın kuruluşlarından istifade ederek, radyo proğramları, tv proğramları, açık oturumlar, tartışma proğramları, karşılıklı soru sorarak yapacaklarını aktarımlarla, toplantı salonlarını, konferans salonlarını kullanarak halkın karşısına çıkıp kendilerini anlatarak kampanyalarını daha çağdaş bir şekilde sürdürmelerini istiyoruz” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek :  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı: 0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.
ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.
FOTO İÇİN: BLOĞ  SAYFAMIZI İNCELERSENİZ ÇEŞİTLİ FOTOLOR MEVCUTTUR.

AŞAĞIDA GOOGLE ARAMA MOTORUNDA "SEÇİM KİRLİLİĞİ DENİNCE" KARŞIMIZA ÇIKAN GÖRÜNTÜLER VAR.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder