HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

4 Haziran 2015 Perşembe

ÇETKODER, GENEL SEÇİMLER İÇİN TÜM VATANDAŞLARI OY KULLANMAYA ÇAĞIRDI : OY KULLANMAK VATAN VE NAMUS BORCUDUR, VATANINIZA VE NAMUSUNUZA SAHİP ÇIKIN

04. HAZİRAN. 2015   -  BASIN BÜLTENİ

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ  (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Tüm vatandaşlarımızı en temel demokratik hakları olan ve aynı zamanda vatandaşlık görevi olan oy kullanmaya çağırdı / Saygı ile.

OY KULLANMAK VATAN VE NAMUS BORCUDUR, VATANINIZA VE NAMUSUNUZA SAHİP ÇIKIN

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Değerli vatandaşlarımız, çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz Doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi ile bir bütün olup, adına Anadolu dediğimiz bu topraklarda yaşayan herkes kardeştir ve eşit haklara sahiptir. Ülkemizde seçme ve seçilme hakkı, vatandaşlık görevlerinin en önemlilerinden birisidir. Seçimlere katılmak, seçmek, aday olmak demokrasinin vazgeçilmez  özelliğidir.. Hepimiz birer tüketiciyiz. Ülkemizde Tüketicinin hak ve hukukunu koruyan yasalar vardır. Anayasadan doğan haklarımız vardır. Haklarımızı korumak adına, daha yaşanılır bir çevreye kavuşmak ve daha çağdaş bir toplum olmak adına, demokratik haklarınızı kullanmak için sizleri önümüzde yapılacak olan Pazar günkü genel seçimler için oy kullanmaya davet ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı en temel demokratik hakları olan ve aynı zamanda vatandaşlık görevi olan oy kullanmak vatan ve namus borcumuzdur. Siyasi görüşünüz hiç önemli değil. İster mevcut iktidara oy verirsiniz, ister başka bir partiye veya bağımsız adaya. Önemli olan sandığa gitmek ve oyunuzu kullanmaktır. Demokrasinin doğru, güvenilir, hak ve hukuk çerçevesinde tecellisi için mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın. Size kimin daha çok değer verdiğini düşünüyorsanız, hakkınızı savunacak adaylara mutlaka oyunuzu verin. Sakın sandığa gitmezlik yapmayın. Sorumlu yurttaş ve vatandaş olarak bu hakkınızı kullanmaktan çekinmeyin, geri kalmayın. Ülkenizi, devletinizi, milletinizi, vatanınızı, bayrağınızı, yaşadığınız çevre ve doğayı seviyorsanız mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu arzuladığınız yere istediğiniz şekilde verin. Bunu yapın ki, hesap sorabilesiniz, bunu yapın ki vicdanen rahat olun” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com   adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz. 
Dernek:  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı: 0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorunda  http://groups.google.com.tr/group/cetkoder  grubuna girip oradan da bizimle yazışabilirler.
ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

FOTO İÇİN: BLOĞ  SAYFAMIZI İNCELERSENİZ ÇEŞİTLİ FOTOLOR MEVCUTTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder