HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

19 Mayıs 2016 Perşembe

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramı dolayısıyla: “46 ilde 46 bin fidan toprakla buluşacak”

19 MAYIS 2016 GÜNLÜ
 BASIN AÇIKLAMASI (BÜLTENDİR)

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramı dolayısıyla, bugünümüzün ümidi ve aynası geleceğimizin güveni ve teminatı olan gençlerimiz için, geleceğimiz için, Çevre ve Doğanın korunması,  amacıyla AGAÇ DİKİMİ gerçekleştiriyor.

46 İLDE 46 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞACAK 
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi, Genel Başkanları Mustafa Göktaş önderliğinde sürdürdükleri Toplumsal kalkınma, Toplumsal bilinçlenme ve Toplumsal mutabakat adına yaptıkları gönüllü ve ücretsiz halkın yararına hizmetler dolayısıyla bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramı dolayısıyla 46 ilde 46 bin Meşe Palamudu ağaç fidesini toprakla buluşturacaklar…

ÇOÇUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ ÇALIYORUZ
Konu ile ilgili ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Her yıl Bayramı kutlamak için işi gençlere bırakıp bizler yani yaşlılar bir kenardan izliyoruz. Oysa ülkemizin gerçekleri, dünyanın gerçekleri ortada. Kuraklık ortada. Su sıkıntısı ortada. Ağaç demek, su demek, hayat demek, erozyonun önlenmesi demek… Saymakla bitiremeyiz faydasını. Biz ise var olan ağaçları kesiyoruz, yok ediyoruz… Ormanları talan ediyoruz. Denizi ve sahili kirlettik yok ettik, şimdi yöneldik dağlarımıza yaylalarımıza. Oraları beton yığını haline getiriyoruz. Ağaçları yok etmeye devam ediyoruz. Ağaçlar kuşların evi oysa. Hayvanların barınakları. Onların ellerinden aldığımız gibi çocuklarımızın ve gelecek neslin geleceğini de çalıyoruz” dedi.

FİDELER YOLA ÇIKTI
ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş “kendi imkânlarımızla temin ettiğimiz 46 bin fideyi toprakla buluşturmak üzere 46 ayrı ekip oluşturduk ve Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye. Ş.Urfa, Adıyaman, G.Antep, Kilis, K.Maraş, Antalya, Nigde, Kayseri, Eskişehir, Konya, Aksaray, Karaman, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Diyarbakır, Mardin, Elazığ, Batman, Siirt, Kars, Van, Iğdır, Tunceli, Bingöl, Gümüşhane, Giresun, Bayburt, Artvin, Ardahan, Tokat, Sivas, Amasya, Çankırı, Kırıkkale, Nevşehir, Kırşehir, Afyon, Uşak, Kütahya, Burdur, Bilecik,  illerinde her ilde bin fideyi toplam olarak 46 bin MEŞE PALAMUDU fidesini toprakla buluşturacağız. Biliyorsunuz daha öncede ağaçlandırma yaptık. Ağaçlandırma, yeşillendirme çalışmalarına herkesin katılması ve gönüllü olarak bu işi yapması lazım. Özellikle, işi sadece devletten beklemeden, tüm sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, demokratik kitle kuruluşları da bu işe el atmalı. Biz bunu 19 Mayıs gibi güzel bir güne denk getirdik ki gençlerimizde işin içine katılsınlar. Bu duygu ve düşünceler ile 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramını kutluyoruz” dedi.




NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
Dernek:  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı: 0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin 
yer aldığı Facebook Grubumuz:https://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder

FOTO İÇİN: BLOĞ SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.



ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder