HER AÇIKLAMAMIZ BURADA

HER AÇIKLAMAMIZ BURADA
DERNEK MERKEZİ İLE İLETİŞİM İÇİN TELEFONUMUZ VE GENEL BAŞKANIMIZIN TELEFONU AYRICA, E-POSTA ADRESİ: cetkoder@gmail.com

3 Haziran 2016 Cuma

Genel Merkezi'miz adına Genel Başkanımızın Almanya Federal Meclisinde Türkiye aleyhine alınan karar için açıklamasıdır.

03 HAZİRAN 2016 GÜNLÜ BASIN AÇIKLAMASI (BÜLTENDİR)

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL MERKEZİ


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi'nin Almanya Federal Meclisinde Türkiye aleyhine alınan karar için açıklamasıdır.

Almanya Federal Meclisinin "Ermeni soykırımı" iddialarını tanıyan bir tasarıya onay vermesine Kısa Adı ÇETKODER olan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneğimizin Genel Başkanı Mustafa Göktaş’ın açıklamaları şöyledir:

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş;

“Almanya Federal Meclisi bu karara imza atarken hiç utanmadı mı?! Kendi geçmişine bakmayan, geçmişinde soykırımların en ağırlarının yaşandığı, insanların gaz odalarına tıkıldığı, toplama kamplarında yok edildikleri, fırınlarda canlı canlı yakıldıkları bir geçmişe sahip olan Almanya, 1915 olaylarını Türkiye açısından soykırım olarak kabul etmesi üzüntü ve endişe verici bir durumdur. Bu ülke bu kararı ile Dost olmadığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bizim geçmişimizde yüzümüzü kızartacak ahlaksız, iffetsiz ve namussuz hiçbir iş yoktur. Bir tüketici kuruluşu olarak Geçmişte buna benzer kararlar alan ülkeler için tavrımız ne oldu ise, Almanya içinde aynısı olacaktır. Devletimizin, Milletimizin, Ülkemizin çıkarları her şeyin önünde gelir. En kısa sürede Alman malı olan malların listesini döküm haline getireceğiz ve ülke geneli tüm gönüllülerimize bunları kullanmama, bundan sonra satın almama çağrısı yapacağız. Ülkemizdeki tüm gönüllülerimizin sayısı 694 bindir. Yanı sıra buradan başta Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarımı olmak üzere, Dünyanın her yerindeki tüm gurbetçi kardeşlerimize sesleniyorum. Bu yıl yaz tatilinde kesinlikle Almanya’ya gitmeyin. Zorunlu değilseniz, Almanya’ya seyahat etmeyin. Kendinize yakın gördüğünüz, tanıdık bildiğiniz ve samimiyetinden endişe duymadığınız Alman dostlarınıza bu yapılan yanlış olduğunu, Türk Milletinin ve devletinin bu tutumu hak etmediğini aktarın, anlatın, kınadığınızı bildirin. Bu meseleyi kimse kayıtsız kalmasın. Demokratik tepkinizi koyun. Ama sakın ola, hakarete, kaba kuvvete başvurmayın. Hiçbir Alman vatandaşının ırzına, namusuna, canına helal getirecek hiçbir eylem ve davranışın içinde olmayalım. Yaşam hakkı en kutsal haktır. Kimsenin yaşamını tehlikeye düşürmeden tepkimizi demokratik yollardan, bilinçli birer tüketici olarak tavrımızla ortaya koyalım” dedi.



NOT:  Bize,  cetkoder@gmail.com adresinden elektronik posta yolu ile ulaşabilirsiniz.
Dernek:  0.535.475 70 06 nolu dernek telefonumuzdan arayabilirsiniz…
ÇETKODER Genel Başkanı0.532. 282 29 91
ÇETKODER Basın Açıklama Metinlerimizin Yer Aldığı BLOĞ Hesabımız:http://cetkoder.blogspot.com.tr/
ÇETKODER Herkese Açık olan ve Basın Bültenlerimizin 
yer aldığı Facebook Grubumuz:https://www.facebook.com/groups/1523446857964259/
Genel Başkanımızın Twitter hesabı: https://twitter.com/mustafagoktas06
Google arama motorundaki grubumuz:http://groups.google.com.tr/group/cetkoder

FOTO İÇİN: BLOĞ SAYFAMIZI İNCELERSENİZ BİZE AİT ÇEŞİTLİ FOTOLAR MEVCUTTUR.


ÖNEMLİ NOT: Değerli arkadaşlar, Derneğimizde üyelik aidatı mecburiyeti yoktur. Gönüllü insanların bir araya geldiği çatıyız. Ayrıca AB fonlarından, herhangi bir yerden bağış, proje adı altında devletten yâda her hangi bir yerden gelir elde etme gibi bir durumumuz yoktur. Tamamen, bir araya geldiğimiz kardeşlerimizle imece usulü ile ayaktayız. / Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder